Follow Nora Yahya

Sunday, 8 July 2012

Bedak Arab (kokuryu super summer cake)

 Ini la Bedak Arab yg terhangat di pasaran :-) Rugi klu korang xde ni.. Ni gambar Nora sebelum & selepas pakai Bedak Arab ni.. Gambar ni x edit pun, just edit border & tulisan je tau :-)



Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)

 Bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..


BEST PRICE : RM60 FREE POSTAGE.. (offer)
(limited units, selalu out of stock je)

Hanya pakai bedak arab :-)

To order, boleh SMS Nora: ) 012-4784348

1 comment:

  1. assalamualaikum,saya deen bekerja di Qatar dan sentiasa pulang ke Malaysia setiap bulan,saya sentiasa membawa balik bedak arab ini utk jualan secara borong,kalau saudari berminat utk dapatkan produk bedak arab ini degn harga borong boleh lah hubungi saya di talian 0148219878,saya akan pulang ke Qatar pada 6/4/2013 dan akan kembali ke Malaysia pada 5/5/2013 nanti,buat masa sekarang saya masih mempuanyai stok bedak arab ini sementara stok masih ada, sms BEDAK ARAB BORONG 0148219878

    ReplyDelete